Vaccinera mera

Det finns en liten men skrämmande rörelse som menar att vaccinationer kan orsaka problem såsom autism. Det här är helt falskt och drivs av sådana människor som Jenny McCarthy – en kvinna vars medicinska kunskaper består i att hon ”är mamma”, d.v.s. hon tror att hon vet bättre än alla tester och alla studier som gjorts om det här med vacciner. Hon har inga bevis, hon har bara en känsla av… något. Hennes barn ”blev” autistiskt efter att ha blivit vaccinerad, menar hon. Strunt samma att autism i stort sett är en genetisk sjukdom.

Och anledningen till att folk lyssnar på henne är att hon är skådespelare (Scream 3 verkar vara hennes största roll, om man inte räknar med att hon varit Playmate i oktober 1993) och gift med Jim Carrey. Just det, Jim Carrey, är också på den här sidan.

Så varför vaccinerar sig då folk ändå? Jo, det visar sig att det finns rätt stora skäl till det, om man bortser från att Jenny McCarthy bara har hittat på det här för att det kanske ger lite tröst att det inte var hennes fel utan de hemska läkemedelsföretagen. Det finns ganska många skäl. Titta här bara:

Alltså, vaccinera mera. Det kan stoppa rätt många av de sjukdomar som fortfarande dödar och missbildar folk som det har gjort med smittkoppor.

3 svar

  1. Håller med dig, grundlösa konspirationsteorier om detta med svinis och att det är en förtäckt mass-injektering av död och elände som egentligen planeras, är ju tröttsamt utöver det vanliga.
    Visst ska man vara kritisk till det mesta myndigheter påstår, men jag vill nog se litemer kött på benen än hittills.
    Hänvisar fö till min egen kommentar i ämnet:
    http://aktivdemokrati.wordpress.com/2009/08/14/omrostning-skramselproaganda-om-influensan/comment-page-1/#comment-365

  2. […] En gång skrev jag om hur folk bränns levande idag. En gång skrev jag om hur viktigt det är att vaccinera sig. En gång rekommenderade jag ett tal som Stephen Fry håller om hur kyrkan inte är en kraft för […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: